Retro: Das Corolla Coupé GT von 1983

Thursday, 12th February, 2009

Z lidí, kteří propadli všemu okolo 86 neznám nikoho, kdo by nedokázal hodiny dokola zírat na dobové reklamní brožury Coroll. “Hachirokáři” jsou totiž vesměs opravdu divní lidé a baví se věcmi, které normální lidé moc nechápou. Stačí se podívat na to, jak se z 25 let staré plechovky snaží udělat funkční auto…

Nemá příliš cenu se zde snažit dostat všechny tyto brožury na jedno místo, protože to už dávno udělali pánové z anglického webu AE86.co.uk. Všem doporučuji si jejich stránky prohlédnout, v jejich archívu se nachází scany řady vzácných výtisků, které nikde jinde nenaleznete.

Jednu brožuru, která se nám dostala do rukou díky Stquenovi, sem ale přeci jenom dáme. Jedná se o publikaci prezentující německou zenki verzi (dvoudvéřové modely s MAP motorem) z první poloviny 80. let. Zatím máme naskenované pouze obrázky, ale v brzké době ji naskenujeme i s původními německými texty.

PLEASE NOTE: If you own a blog related to AE86s and would like to post these scans there, feel free to do so. We would only like to ask you to save them and put them on your own server/image hosting site, because we have nearly exeeded our bandwidth on photobucket and haven’t yet upgraded to a pro account. Thanks for understanding.

A na závěr menší bonus v podobě dvou letáků na kouki 86 coupe a Corollu GT AE82.

Tags: , , ,

Posted in 86 Life

5 Responses to “Retro: Das Corolla Coupé GT von 1983”

  1. Dexxi says:

    To je ta moje?(kouki 86 coupe) :)

  2. Spitfire says:

    Jojo, kouki němka, to co máš ty.

  3. JackCY says:

    už se nemůžu dočkat až to bude celý oskenovaný, kdyžtak ty obrázky umim hodit do PDF všechny aby to nebyl milión souborů

  4. mulder says:

    moc pekny brozury, diky za ne! na AE86.co.uk jich sice maji opravdu hodne, ale vetsinou v hooodne malym rozliseni :( kdybyste nekdo chteli nejaky naskenovat, tak muzu, uz jsem skanoval furu (svych) honda brozur z nem. ..

  5. Spitfire says:

    Jestli máš něco k 86 tak by to byla pecka :-)

Leave a Reply