Toyota Fetish @ Joe Manji 2009

Friday, 5th February, 2010

Při procházení jednoho z našich nejoblíbenějších blogů B110oh jsme narazili na pár fotek z docela zajímavé komorní akce z loňského března. Na session s názvem “Joe Manji” pořádanou Team S-Clubem sice nenajdete stovku aut jako na závodech v Japonsku, ale zastoupení Toyot je oproti jiným akcím opravdu pestré. Zélanďani ty auta prostě umí dělat.


Pestrost přítomných 86 byla samozřejmě široká jak dokazuje například modrý Levin na prvním obrázku. Ten sice vypadá, že se každou chvílí rozpadne, ale pod kapotou mu řve kompletně postavené 4AGTE. Nás ale tentokrát mnohem více potěšila účast dalších starých Toyot. Ať už šlo o tuhle pěkně udělanou Carinu…

… a nebo tenhle Soarer první generace z Garage Slipway s osmiválcem 1UZ. To nejlepší je ale podle nás něco, z čeho se minimálně Franz složí pod stůl.

Přesně tak, je to dvoudvéřová 70 Shooting Brake s SR20 pod kapotou. Tak co Franzi, kdy s tou svou vyjedeš?

Nesmíme samozřejmě zapomenout na našeho oblíbeného Huga, který v té době ještě neměl svůj F20C Levin, ale tuhle nakarburátorovanou šílenost.

Na Bee One One jsou celkem 4 posty plné fotek od místního fotografa Chrise Caina, takže neztrácejte čas a začněte se proklikávat všemi těmi obrázky. Stojí za to!

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4

Tags: ,

Posted in 86 Life

4 Responses to “Toyota Fetish @ Joe Manji 2009”

  1. Franczz says:

    Hmmm… Ohledně kombíčka už je rozhodnuto – jakmile z dílny vypadne báwo, jde na jeho místo a jde se na to… Takže u nás se bude makat celkem na třech autích – carina, zlatá TE71 už je rozebraná a řeší se, kombík je na řadě… :) Takže nebojte, děláme co můžem, raději zavolejte nahoru, ať už je kua teplo! :)

  2. Dexxi says:

    S tím teplem máme stejnej problém :( Alespoň kamna na vyjetej olej jedou, ale není to ono…

  3. winie says:

    franczzi kdyby ses chtel neceho zbavovat tak dej vedet, urcite naky stary toyotce dam kvalitni domov:-)

  4. Franczz says:

    Winie: Jasný, to rádi slyšíme! :) Určitě se něco objeví, už nás svrběj prsty… :)

Leave a Reply