Pics: HachiRock 2010

Wednesday, 29th September, 2010

Slovy se snad ani nedá vyjádřit jak moc se jednoho dne chceme podívat na tuhle akci. A jak tak koukáme na obrázky z letošního HachiRocku, tak si říkáme, že je potřeba přestat ten výlet do Japonska odkládat.


Pokud o této akci slyšíte poprvé, tak Vás chceme ujistit, že nejde jen o další sraz stejných aut. Podobně jako další velké srazy je v Japonsku berou opravdu vážně a kromě standardních Coroll z ulic se na ně dostavují všichni velcí i menší úpravci, aby se vytáhli před domácím publikem. Takže vedle sebe můžete vidět legendární N2 závoďáky od Tec Art’s a Custom Garage Speed, které si zahráli v novém filmu “Touge Jacket”….

… Stejně jako další legendy jako náš mokrý sen, levostranný Levin od Impulse a nebo Run Free Trueno. Na Levinu se během Tokyo Auto Salonu poprvé představili LHD svody pro 20V swap.

Tuhle fotku jsme si vypůjčili od pánů z Plus6four.com, kteří na HachiRocku osobně byli a přivezli si s sebou kromě zážitků i řadu skvělých fotek, takže neváhejte ani vteřinu a mrkněte na jejich první a druhý díl. A jako bonus si u nich můžete stáhnout i wallpaper.

Jeden z nich, Matt Malcolm, se se svými fotkami dostal až na Speedhunters. Tady je zbytek fotek, které se nám podařilo najít na různých profilech účastníků na japonském Minkara.

Fin

Tags: , ,

Posted in 86 Life

One Response to “Pics: HachiRock 2010”

  1. Dexxi says:

    To je vážně z říše snů…

Leave a Reply