Fresh One

Tuesday, 26th July, 2011

Minule jsme vám slíbili nějakou pěknou Hachi, abychom vyvážili ten totální vrak, o kterém jsme psali minule a tak tu dnes máme jedno čerstvě zrenovované kouki Trueno GTV.


Jeho stavba zabrala dva roky a jeho majitel z japonského Kyota s ní skončil teprve před měsícem. A vzal to pěkně z gruntu.

I když je auto po motorové stránce upravené jen zlehka, tak se nenechte zmást, tohle auto má všechny předpoklady pro to být tím nejzábavnějším autem na okreskách široko daleko.

Posuďte sami: Podvozek mají na starosti JIC FLT-TAR coilovery vpředu a TRD kombo vzadu, v převodovce jsou kola od TRD, setrvačník je od Toda Racing a váží pouhých 3,7 kg… Tohle jsou věci, které nenajdete na každé druhé 86.

V interiéru nesmí chybět volant Nardi, i když se tentokrát nejedná o klasický Classic, nýbrž o více moderní (rozumějte ve stylu devadesátek) model z Imprezy GC8. Původní sedačky nahradily skořepiny Recaro SR7.

I když se to na fotce původního stavu nemusí zdát, na kastli byly klasické problémy jako orezlé zadní lemy, zadní čelo, domky tlumičů a tak dále… Každému, kdo viděl orezlou kastli hachi se jistě vybaví klasická slabá místa. Snad jen prolis na rezervu byl překvapivě v pořádku. Z venku se na autě nic neměnilo, snad kromě karbonové kapoty a nepřehlédnutelných kol Watanabe v rozměru 15×8 palců.

Kvůli drobným orezlinám na prakticky celém autě přišel na závěr i celolak. Po nastrojení se mohlo vyrazit na finální focení, ze kterého jsou fotky, na které práve koukáte.

Tags: , , ,

Posted in Cars

4 Responses to “Fresh One”

  1. Malejyetti says:

    Asi ten vrak mě uchvátil vííc.. (:

  2. Slappy says:

    Hey, this is Slappy from SlideAsylum, i was wondering if you could replace the old SlideAsylum link on your blog roll with my new blog, thanks buddy!

    tracktimetom.blogspot.com/

  3. Spitfire says:

    Hey Slappy, sure that wont be a problem. Cheers!

  4. r32taka says:

    wow very tasty hachi!

Leave a Reply