NZGZE70

Thursday, 4th August, 2011

Snažíme se věci z jiných blogů nepřebírat, ale když jsme viděli tuhle AE70, tak jsme prostě museli udělat výjimku. Hardtop, který patří Danielovi z Nového Zélandu, nafotil minulý týden Keisuke z 86 Fighters a nám se z něho ještě teď podlamují kolena.


Narazit v dnešní době na opravdu pěknou 70 je už skoro nemožné, dokonce i v Japonsku. I když má až na pár detailů stejnou techniku jako 86, tak si dokázala získat srdce jen opravdu tvrdého jádra fanoušků Toyot. Ostatní, mezi nimiž je i řada majitelů 86, jí považují za obyčejnou starou krabici na kolech. Ale na téhle zélandské AE70 je vidět, že je v téhle generaci Coroll něco mnohem víc.

Ale aby bylo jasno, tohle není jen další Corolla se super kolama a Nardi volantem. Jde o plnohodnotný fun car se vším všudy, včetně klece, stavitelného podvozku a v neposlední řadě také s 4AGZE pod kapotou.

Přesně tak, tenhle pekáč se svým kompresorem lehce ujede většině 86, nad kterými tady furt dokola slintáme. Víc fotek a informací o autě najdete u Keisukeho na 86 Fighters.

Tags: ,

Posted in 86 Life

3 Responses to “NZGZE70”

  1. Ryousuke says:

    Jeden taky pekac sa nam povaluje u nas doma v stodole cakajuci na reinkarnaciu este z klasickym 1.6 dual carb solex motorom. Uplne ma potesil tento clanok uz sa tesim az to auto bude vyzerat podobne ako toto v clanku :) (asi prehanam) ale mohlo by :)

  2. Slappy says:

    Badass ‘rolla!

  3. Franczz93 says:

    jo, jeden pekáč u mě taky stále čeká…když AE86 si pořád něco vymejšlí holka jedna!

Leave a Reply