7 years later…

Thursday, 31st May, 2018

Je to necelejch 7 let od chvíle, kdy se na český verzi 86ers objevil poslední příspěvek. Za tu dobu se toho dost změnilo, ale auta nás pořád baví.

Tags:

Posted in 86 Life

3 Responses to “7 years later…”

  1. LionXS says:

    Nevím jestli se mi to jen nezdálo,ale nebyly tyhle stránky náhodou nějakou dobu úplně “mimo provoz”?Shatsu i Garage5 jsem měl taky,rád ale tohle je pro mě návrat k tomu kdy jsem ještě na 86ers chodil koukat na internet do knihovny a věřil tomu,že bych takovou Toyotu mohl taky jednou mít (bohužel dnes je to snad ještě méně skutečné než to bylo tenkrát).Každopádně i kdyby to tu mělo fungovat jen jako archiv,rad si ho zase projedu od začátku do konce.Ale ještě radši budu (a jsem si jistej že nebudu mluvit jen za sebe),když nás znovu budete,alespoň tak často jak to jen pujde,dalšími články a zajímavostmi o této legendě a jí podobných.Každopádně :ThumbsUp:

  2. admin says:

    Ahoj, je celkem problém tyhle starý blogy udržet online ale budeme se snažit aby už nezmizel. Nové příspěvky už nejspíš nebudou, bude zajímavější nechat tu vše při starém.

  3. Madish says:

    Paráda, jsou zpátky! :D
    Za tu dobu se snad změnilo jen to, že jsem jednu hachi řídil a spoustu jich viděl. V době, kdy jsem o nich jen četl a koukal na internetu to byl sen. :D

Leave a Reply